perjantai 24. tammikuuta 2020

Maanantai-iltana 20.1.2020 Hämeenlinnassa tehtiin perusteettomasti turvapaikkaahakenneen toimin suomalaisneidon murha, mistä virallinen poliisi on ollut hiljaa ja kusi sukassa


---------------------
Maanantai-iltana 20.1.2020 Hämeenlinnassa tehtiin perusteettomasti turvapaikkaahakeneen Israelissa asuneen muslimi Hasan Alqinan toimin raaka suomalaisneidon murha, mistä virallinen poliisi on ollut hiljaa ja kusi sukassa. Hiljaisuuden syy oletettavasti se, että raa'asta murhasta epäilty on turvapaikanhakijana Suomeen saapunut mies, joka oli saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen ja kuleksi Suomessa laittomasti täysin vapaana.

Kun kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut olisi otettu heti talteen ja karkotettu maasta, tätä tyttöä ei olisi pahoinpidelty eikä murhattu.

Murhattu tyttö oli sosiaalisessa mediassa julkaisujen ja kuvien mukaan aktiivinen huuhaamonikultuurisuusaatteen kannattaja ja sateenkaariaktivisti - ja kritisoi rasistisesti ja ylimielisin sanoin niitä suomalaisia, jotka vastustavat haittamaahanmuuttoa.

MTV-uutiset yllättäen julkaisi verkkosivuillaan uutisen tapahtuneesta ja kertoi avoimesti, että epäilty on turvapaikanhakija, joka oli saanut kielteisen päätöksen. MTV oli saanut tiedon omilta lähteiltään.

Sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen mukaan uhri on seurustellut hänet murhanneen perusteettoman "turvapaikanhakijan" kanssa. Murhaajan kerrotaan tappaneen teon jälkeen itsensä. Mikä lienee kaikkia lohduttava tieto?

Sisäministeri kommunismiaatteen "Loistava polku"-linjalla jatkava suomalaisuuteen vihamielisesti suhtautuva Maria Ohisalo ei ole kommentoinut suomalaisneidon murhaa julkisuudessa millään tavalla.Edit 24.1.2020:
Murhaajan FB-sivuilta löytyneistä kuvista päätellen murhaaja oli "Israelissa asuva" muslimi, vihasi Donald Trumpia ja ihaili sosiaalidemokraattista desantin tapaan toimivaa Sanna Marinia. (Muistammehan että sosiaalidemokraatit olivat vapaussodassa 1918 Ryssän desanttijoukkoina)

Päivän Byrokraatti julkaisi Twitterissä: "Yksi asia ihmetyttää. Kun palautettu "turvapaikanhakijana esiintynyt" kuoli Irakissa, nousi kohu ja kommunistisen maailmankatsomuksen omaava Ohisalo vaati muutoksia järjestelmään. Mutta kun hylätty tph tappaa suomalaisen tytön, sisäministeri on aivan hiljaa, eikä järjestelmän muutostarpeesta ole puhetta. Kai tämäkin sentään on turvallisuuskysymys?"

Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole vieläkään kommentoinut asiaa millään tavalla. Sensijaan Ohisalo tviittasi 23.1.2020 MTV:n julkaiseman murhauutisen jälkeen:

”Sisäministeriölle uusi kansliapäällikkö, jolla on laaja-alainen kokemus mm. perus- ja ihmisoikeuksiin liittyvistä vaativista johtamistehtävistä. Tervetuloa taloon @kirsipimia!
Odotan yhteistyötä innolla. Työ turvallisen Suomen ja vahvan oikeusvaltion puolesta jatkuu.”(Ohisalo toivotti itse nimittämänsä puolueensa entisen työntekijän tervetulleeksi sisäministeriön kansliapäälliköksi)

Tarviseeko Suomi nyt sisäministeriön kansliapäälliköksi Vihreän kommunistitaustaisen mokutusta palvovan islamia Suomeen maahantuovan virkanaisen, vaiko suomalaisten turvallisuuden ammattilaisen Suposta? No punainen valpohan se on muutenkin, joten ei liene mitään eroa sinällään. Samaa isovenäläistä imperialismin perseennuolua kummatkin.

---

Vuoden tamperelaiseksi äänestyksen perusteeksi riittänee oheinen musiikkivideokin, missä Seppo Lehto ja Petri Kaivanto ammentavat juutalaishuumoria elokuisena päivänä laulaen yhdessä tanssien tyrät rytkyen:

Vuoden tamperelaiseksi Seppo Lehto 2020 tuellanne. Äänestysohjeet ohessa alla:

Ohessa vuoden tamperelainen 2020 äänestyslinkki: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1909852&SID=bf3d8a52-af72-49a2-9094-f888d969e2ed&dy=1767667313


-------------

Olennaista on myös muistaa kiitollisuudenvelkamme Saksalle jatkosodan aikaan (esim vuosittaisen liputuspäivänä esim Saksa-lipulla Tampere-päivän aikaa), sekä perustamalla Adof Hitler-museo asiaa vaalimaan. Monet haluavat unohtaa: Saksa lahjoitti Tampereen ilmapuolustukseen riittävästi ilmatorjuntaa, jottei talvisodan sotarikokset suomalaisia vastaan toistuisi siviiilikohteiden ilmapommituksina.

Jatkakaamme Tampereen kaupugin verovarojen ohjaamista stalinismileninismin tukemisen sijaan miehittäjä-Ryssän kurkutuksen edistämiseen:


Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Pj. Seppo Lehto Tampere

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193
--------------
Vuoden tamperelainen äänestys muista ennen 26.1.2020. Vaikuta nyt: Seppo Lehto ehdokasnumerolla 14. Perusteita varmaan sait jo tästä blogista?
https://vuoden-tamperelainen.blogspot.com/
------

Muistakaamme myös peseytyä tässä likaisessa maailmassa, jottei erilaiset tappavat taudit pääse iskemään kuin Kiinasta liikkeellä oleva koronavirus tai musta surma aikoinaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti