tiistai 7. tammikuuta 2020

Vuoden tamperelainen 2020 Seppo Lehto kisa saanee lähiaikoina lisää "vettä myllyyn". Laajat suomalaiskansalliset piirit miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme ja ja Free Kurdistan-tahot ovat käynnistämässä laajaa somemarkkinointia myös printtimediassa

Vuoden tamperelainen 2020 Seppo Lehto kisa saanee lähiaikoina lisää "vettä myllyyn". Laajat suomalaiskansalliset piirit miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme ja ja Free Kurdistan-tahot ovat käynnistämässä laajaa somemarkkinointia myös printtimediassa


Osallistukaa vuoden tamperelainen äänestykseen: 
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1909852&SID=bf3d8a52-af72-49a2-9094-f888d969e2ed&dy=1767667313
Ohessa yllä suora linkki, mikä myös Tamperelainen-lehti kautta kirjattavissa. 

Iloitkaamme ajattelusta, eikä vain punamedian ja putinistien tulkinnoista siitä mikä on Suomen aluemiehityksen tila ja mitä kuuluu esittää joka valtiovierailulla Moskovassa: Karjala takaisin kuten kaikki muutkin miehittämänsä alueet: Suomelle, Virolle, Latvialle, Liettualle, Puolalle, Saksalle, Ukrainalle, Georgialle, Tsetsenialle, Japanille jne.
---------------------

Täällä Tampereella stalinismin kukkaset pääsevät kukkimaan kun ei tuo koululaitos ole tuonnut kommarineitosille järjen valoa:

-------------
Jottei totuus unohdu kasaareista ja heidän rahavallastaan muka ryssinä/venäläisinä, niin ohessa kuvia putinismin ajalta:

"Aatetta jaloa ja alhaista mieltä" sitä on stalinismi = putinismi isovenäläistä imperialismia lukuisilla eri alueilla, myös Suomen alueilla, mitä Seppo Lehto muistuttanut jo useammen vuosikymmenen:---------------
Se on moro sano komeet toisilleen tamperelaiseen tapaan Herran siunausta kaikille muulloinkin kuin kirkossa ja siunauskappelissa pyhinä sakramentteina
Seppo Lehto jakaa Herran siunausta talossa ja puutarhassa, sekä 612 soihtukulkueessa Hietaniemen sankarihaudoille 2017
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Pj. Seppo Lehto Tampere

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193


Muistakaamme oheisia stalinismin alueryöstöjä myös muita eurooppalaisia koskien:

-------
Olisiko aika teroittaa kynät ja ajatukset aluepalautuksia vaatien?

---
https://vuoden-tamperelainen.blogspot.com/
--------Ei kommentteja:

Lähetä kommentti