lauantai 18. tammikuuta 2020

Vuoden tamperelainen Seppo Lehto vaatii: 100 uutta parkkiruutua Tammmelan torin ympärille pelkällä 1:n tunti ilmaiseksi parkkikiekko-oikeudellaPaikalliset tamperelaiset uutiset kertovat karusti siitä miten tampereen vetovoimaa pyritään vähentämään suosimalla lapsettomien homojen sekä erilaisten apurahakusettajien kommaritaustaisten kusettajien tavoitetta autioittaa niin Keskustori kuin Tammmelantorikin estämällä autojen liikkumiset ja parkkeeraukset


Vuoden tamperelainen ehdokas Tamperelainen lehden ehdokasnumerolla 14 (Oma ehdokakas)  Seppo Lehto vaatii: 100 uutta parkkiruutua Tammmelan torin ympärille pelkällä 1:n tunti ilmaiseksi parkkikiekko-oikeudella

Ohessa vuoden tamperelainen 2020 äänestyslinkki: 
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1909852&SID=bf3d8a52-af72-49a2-9094-f888d969e2ed&dy=1767667313

18.1.2020 lauantai 14.00

Suursuomalainen aito suomalaista torikulttuuria tukeva kolumni: Pelastetaan Tammelantori, Keskustori ja Nalkalan tori autottomuudelta luomalla palauttamalla autojen laajempi maksuton parkkeeraus toripäiville

Me tamperelaiset rivihampuusit keripukittomat alkuperäkansaa olevat olemme huomanneet että Tampereen kaupunki kusee silmään asukkaitaan erilaisin rahastuskusetuksin. Tampereen kaupungin johtajisto koostuu stalinismin ajan arvoilla ratsastaville persereiän sahaajista, huuhaa-ilmastonmuutoksen jauhajista. Viimeisin kusetusprojekti on Tammelantori parkkeerausmahdollisuuksien sabotointeineen.

Tamperelainen-lehti, ei siis Seppo Lehto kertoi 15. tammikuuta, että kaupunki aikoo poistaa 50 parkkiruutua Tammelantorin liepeiltä.

Nyt on aika kuunnella potentiaalisia torikävijöitä ja ottaa järki käteen, jotta kommarihorojen hankkeet torien näivettämisistä nuupahtavat.

Miksi ihmiset yleensä tulevat torille? Syitä on laidasta laitaan: Kohtaamispaikasta pikkukaupusteluun. Myyntipöydät eivät se aina se tärkein anti vaan tilaisuus tavata ihmisiä, popsia mustaamakkaraa, sekä laskea mustaa huumoria kun makkaramehut tirsuavat suupielestä.


Torikäynti on monelle opiskelijalle, työtävieroksuvalle, tmv:lle eläkeläiselle kun Jeesuksen pelastusanoman saantia ja henkinen henkireikä. Monelle reppanalle, vanhukselle, satunnaisvierailijalle Tammmelan torivierailu saattaa olla päivän ainoa mahdollisuus laskea leikkiä ja tingata vähillä rahoillaan muutaman euron ostoksien kautta itselleen tarpeellisuutensa ja olemassaolon todistelua.

Mikä sen makeampaa kuin päästää ilman mustaa tulevaisuutta, mustanmakkaran jälkeen kunnon pieru ja jättää arvailtavaksi "Tuliko varren kanssa?"

Kaupungin asiaa valmistelevat viranhaltijat voi laittaa leikkimään kortistoon torien näivettämisprojektejaan jotta Tammelantori pysyy toimivana kokonaisuutena. Toreille on alunperin tultu eripuolilta maakuntaa. Nyt on käytännössä tapettu Keskustori ja Nalkalantori parkkipaikkojen ja autoilun estoin.

Kuka perkele tulee mitään tarjoamaan jos paikalla ei ole kuin perseaukisia mukinpohjaan katselleita.

Seppo Lehto Huk, Tamperelainen ja vuoden tamperelainen ehdokas numerolla 14
https://vuoden-tamperelainen.blogspot.com

Kirjoittaja on Isänmaan Asialla ja Suur-Suomi r.y:n puheenjohtaja.

Suosittelen intialaista hakaristisaippuaa ja potkujen antamista Tampereen kaupungin kaavoituksesta vastaaville tahoille

----------
Olennaista on myös muistaa kiitollisuudenvelkamme Saksalle jatkosodan aikaan (esim vuosittaisen liputuspäivänä esim Saksa-lipulla Tampere-päivän aikaa), sekä perustamalla Adof Hitler-museo asiaa vaalimaan. Monet haluavat unohtaa: Saksa lahjoitti Tampereen ilmapuolustukseen riittävästi ilmatorjuntaa, jottei talvisodan sotarikokset suomalaisia vastaan toistuisi siviiilikohteiden ilmapommituksina.

Jatkakaamme Tampereen kaupugin verovarojen ohjaamista stalinismileninismin tukemisen sijaan miehittäjä-Ryssän kurkutuksen edistämiseen:


Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Pj. Seppo Lehto Tampere

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

-------

Osallistukaa vuoden tamperelainen äänestykseen: Seppo Lehto (Oma ehdokas-kohta)
https://vuoden-tamperelainen.blogspot.com/

---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti